Sportmedisch Centrum  
gronorun2


Intake
Om te kijken of het voor u verantwoord is om te gaan hardlopen en of u voldoet aan de voorwaarden om mee te mogen doen aan GronoRun2 krijgt u een intake in het Sportmedisch Centrum van het UMCG.
Lees verder >

Trainingsprogramma en logboek

In het onderzoek GronoRun2 wordt gekeken of een voorbereidingsprogramma van 4 weken voorafgaande aan een hardloopprogramma (om te trainen voor de 4 Engelse Mijl van de Nacht van Groningen) een effect heeft op het ontstaan van hardloopblessures.
In welk programma u wordt ingedeeld, wordt via loting bepaald tijdens uw bezoek aan het Sportmedisch Centrum UMCG.
Lees verder >

Gratis meedoen aan de 4 Engelse Mijl van de Nacht van Groningen 2008
De Nacht van Groningen op 1 mei 2008 is een gezellige recreatieve loop in de vroege avond door het centrum van de stad Groningen. De Nacht van Groningen heeft ook een 4 Engelse Mijl op haar programma gezet. Lees verder >
  Blessurespreekuur
Als deelnemer van het GronoRun2 onderzoek kunt u tot oktober 2008 gratis gebruik maken van het wekelijkse blessurespreekuur van de Sportmedisch Centrum van het UMCG.
Lees verder >

Na de Nacht van Groningen
Gedurende 6 maanden kunt u gebruik maken van 5 en 10 kilometer trainingsschema’s. Deze kunt u gebruiken in de voorbereiding voor andere loopevenementen in de regio, die ook vermeld zullen worden op deze website. In deze periode is het de bedoeling dat u uw logboek voor wat betreft hardloopactiviteiten, andere sportieve activiteiten en blessures blijft bijhouden.

100 startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen 2008
Als u blijft lopen en u houdt uw logboek bij dan maakt u kans op één van de 100 gratis startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen in oktober 2008. 

Gratis reflectiehesje en een 10% kortingsbon bij Runner te besteden