Sportmedisch Centrum  
Wat biedt Hardlooponderzoek.nl?

Intake
Om te kijken of het voor u verantwoord is om te gaan hardlopen en of u voldoet aan de voorwaarden om mee te mogen doen aan onderzoek krijgt u een intake in het Sportmedisch Centrum van het UMCG.
Lees verder >

Trainingsprogramma en logboek

In het onderzoek wordt gekeken of een voorbereidingsprogramma van 4 weken voorafgaande aan een hardloopprogramma (om te trainen voor de 4 Mijl van Groningen) een effect heeft op het ontstaan van hardloopblessures.
In welk programma u wordt ingedeeld, wordt via loting bepaald tijdens uw bezoek aan het Sportmedisch Centrum UMCG.
Lees verder >

Blessurespreekuur
Als deelnemer van het onderzoek kunt u tot april 2009 gratis gebruik maken van het wekelijkse blessurespreekuur van de Sportmedisch Centrum van het UMCG.
Lees verder >
  100 startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen 2008
Als u blijft lopen en u houdt uw logboek bij dan maakt u kans op één van de 100 gratis startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen in oktober 2008.
Lees verder >

Na de 4 Mijl van Groningen
Gedurende 6 maanden kunt u gebruik maken van 5 en 10 kilometer trainingsschema’s. Deze kunt u gebruiken in de voorbereiding voor andere loopevenementen in de regio, die ook vermeld zullen worden op deze website. In deze periode is het de bedoeling dat u uw logboek voor wat betreft hardloopactiviteiten, andere sportieve activiteiten en blessures blijft bijhouden.

Hardloopschoenen voor 49,95 euro bij Runner! Er is de mogelijkheid voor deelnemers aan dit onderzoek om vanaf 49,95 euro hardloopschoenen bij Runner te kopen.